JETFORME

Dünyanın En Lüks 10 Tatil Noktası

26/10/2016
Dünyanın En Lüks 10 Tatil Noktası

Lüks bir tatil deneyimi arıyorsanız, size kendinizi birer kral ve kraliçe gibi hissettirecek, dünyanın en lüks 10 tatil noktasını bir araya getirdik. 

10- Chateau d'Avignon - Rhone Vadisi - Fransa



Fransa’nın görkemli doğası ve muhteşem şaraplarıyla bilinen bölgesi Rhone Vadisi’nde bulunan 20 misafir kapasiteli Chateau d'Avignon’da muhteşem bir tatil sizi bekliyor. 

Chateau d'Avignon’da konferans salonu, spor kompleksi ve yüzme havuzunun yanı sıra sevdiklerinizle ve doğayla başbaşa, gözlerden uzak ve konforlu bir tatil fırsatı sizleri bekliyor.
Günlük maliyet: 3.884$ - 4.341$

9- Life Ball – Viyana – Avusturya


Aids hastaları yararına her yıl haziran ayında düzenlenen, Avrupa’nın en büyük bağış organizasyonu Life Ball’da Bill Clinton, Katy Perry, Diane von Furstenberg gibi ünlülerle eğlenme fırsatı sizi bekliyor. Sonbaharda VIP biletleri ön satışa çıkacak organizasyonun mottosu da “Kışkırtıcı Ol, duygusal ol, ihtişamı kucakla”. Her yıl birbirinden ilginç kostümlerin yarıştığı bu muhteşem partide siz de olabilirsiniz.
Kişi başı maliyet: 6700 $

8- Sea Cloud İle Deniz Yolculuğu



Uğradığı her limanda gözleri üzerine çeviren, konforu kadar estetik güzelliği ile de görenleri imrendiren Sea Cloud ile Akdenizi yeniden keşfetmeye hazır mısınız?
Amerika’nın tahıl kraliçesi olan Marjorie Merriweather Post için inşa edildiği sırada dünyanın en büyük özel yatı ünvanını almış bu geminin Başkan Roosevelt bile ikinci dünya savaşı sırasında “feda edilmek için fazla güzel” olduğunu belirtmiştir.
1955 yılına kadar birçok kraliyet mensubu ve diplomatik görüşmeleri misafir etmiş olan Sea Cloud önce Dominik Cumhuriyeti diktatörü daha sonra da 1978 yılında bir grup alman yatırımcı tarafından satın alınmıştır.
Sea Cloud’da bir günün maliyeti ise 4.000$ - 8.000$ arasında değişmekte.


7- Zephyr Palace - Jaco - Costa Rica



Eğer daha tropik bir tatil arıyorsanız, Costa Rica’nın egzotik doğasıyla lüksü buluşturan Zephyr Palace’a mutlaka uğramalısınız. Siz bir dağın tepesinden Pasifik Okyanusunu seyrederken Zephyr Palace konforunuz için gerekli her şeyi düşünüyor.
Haftalık maliyet: 65.000 $

6- Villa Bellissima VI – Siena - Italya



İtalya’nın doğası ve şarapları ile meşhur 800 yıllık masalsı bölgesi Toskana Vadisinde kendi masalınızı yazmaya hazır mısınız?
Canterbury’den Roma’ya giden ortaçağdan kalma haç yolu üzerinde bulunan rustik mimarisi ve dekorasyonuyla göz dolduran Villa Bellissima’da hayallerinizin ötesinde bir tatil sizi bekliyor.
Maliyet: Haftalık 70.000$ – 105.000$

5- Isla de sa Ferradura – İbiza - İspanya



Görenlerin “cennetten bir parça” olarak nitelendirdiği bu adada İbiza’nın hemen dışında, tüm eğlenceye ve güzel sahillere yakın olmanın yanında kalabalıktan da kaçabileceğiniz bir mahremiyete sahip olabileceksiniz.
12.000 m² lik bir alanda muhteşem loungelar, sinema odası, kendi şarap mahzeni, spa merkezi, yüzme havuzu ve saunası ile Isla de sa Ferradura sadece size özel her şey dahil bir tatil merkezi sunuyor.
Haftalık maliyet: 230.000$

4- Hugh Hefner Sky Villa - Las Vegas - ABD



Playboy’un yaratıcısı Hugh Hafner’ın Las Vegas’ta Palms Gazinosu’nun 34. ve 35. katlarda bulunan villasında Las Vegas’ın en güzel manzarası eşliğinde lüks bir gece geçirmeye ne dersiniz?
Bu başyapıt ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, spor salonu, 8 kişilik yemek odası, 2 yatak odası ve poker masası ile size unutamayacağınız bir tatil vadediyor.
Sky Villa’nın gecelik maliyeti: 34.000$

3- Necker Adası - British Virgin Islands



Sir Richard Branson için inşa edilmiş bu malikanede bir hafta geçirmek için dilerseniz 1 oda dilerseniz de tüm adayı kiralayabilirsiniz.
60 çalışan ve 200 flamingoya ev sahipliği yapan bu ada mercan kayalıklarıyla çevrelenmiş durumda.
Google kurucusu Larry Page’in düğününün gerçekleştiği adada Robert De Niro’dan Mariah Carey’e Sarah Ferguson’dan Prenses Diana’ya bu güne kadar onlarca ünlü isim konaklamış.
Richard Benson’ın Guinness Rekorlar kitabına girmesini sağlayan 4 kişilik kitesurf macerası da bu adada gerçekleşmiş.
Necker Ada’sını yerinde keşfetmek istiyorsanız, özel jet kiralayıp, hemen yarın orada olabilirsiniz.
Adanın gecelik maliyeti ise: 51.000$

2- Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson - Cenevre - İsviçre



Cenevre Gölü ve Alplerin muhteşem manzarası eşliğinde dünyanın en pahalı otelleri arasında bulunan Hotel President Wilson’ın özel suiti Royal Penthouse’ta yıllarca unutulmayacak bir tatil sizi bekliyor.
Otelin en üst katında bulunan süitin 4 yatak odası, 40 kişilik kapasitesi, açık havada bulunan tuzlu su havuzu, toplantı odası ve kişisel asistan hizmeti bulunuyor. Siz de Cenevre Gölü’nü jakuzinizde şampanyanız eşliğinde seyretmek ister misiniz?
Gecelik maliyet: 52.000$

1- Uzayda bir hafta- ISS



Uluslararası Uzay İstasyonu(ISS) artık maceraperest misafirleri de ağırlıyor ve bu seyahat dünyanın en pahalı seyahati olarak biliniyor. Astronot Owen Garriott’un oğlu ünlü oyun geliştirici Richard Garriott da bu seyahatin maliyeti için “güzel-harcanmış para” ifadesini kullanıyor. İstasyona gitmeden önce aylarca sıkı bir eğitimden geçmek gerekiyor. Richard Garriott’un uzay maceralarına richardinspace isimli blogundan ulaşabilirsiniz.
İstasyona 10 günlük bir seyahatin maliyeti ise 30 milyon $’ı buluyor.